Life Coaching

Haluatko saada enemmän iloa ja energiaa arkeesi? Life coaching lisää kokokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja vahvistaa itsetuntemustasi.

Henkilökohtainen valmennus sopii moniin erilaisiin tilanteisiin. Esimerkiksi silloin, kun: 

  • haluat löytää enemmän aikaa itsellesi merkityksellisten asioiden tekemiseen
  • haluat omaksua terveellisemmät elämäntavat
  • kaipaat selkeyttä ihmissuhteisiisi
  • haluat vaihtaa työpaikkaa tai kaipaat apua urasuunnitteluun
  • elämäntilanteesi on muuttunut tai mietit vaihtoehtoja eri suunnille
  • haluat kasvattaa vuorovaikutustaitojasi

Valmennuksessa käytettävät harjoitukset valitaan aina juuri sinun tilanteesi mukaisesti.

Valmennuksen avulla saatu tauko arjen pyörityksestä avaa ihan uusia näkökulmia siihen, mikä on olennaisinta juuri nyt. Tällöin voimavarasi kasvavat ja itsellesi parhaimpien valintojen tekeminen helpottuu.

Lisää tietoa coachingista saat tästä linkistä »

Yhteydenottolomakkeeseen »

Valmennettavien kommentteja life coachingista:

”Kiitos paljon kaikesta tuestasi, olet ollut minulle suureksi avuksi – enemmän kuin ihan alussa edes pystyin kuvittelemaankaan, kun matkan varrella on tullut odottamattomia muutoksia vastaan.”

”Mahtava luottamuksellinen ilmapiiri. Mahdollisuus miettiä ääneen omaa tilannetta ja saada hyviä ajatuksia herättäviä kysymyksiä sekä tehtäviä. Käsitellyt asiat olivat sellaisia, jotka jäivät mieleen jokapäiväiseen elämään. Valintoja ja niiden vaikuttimia huomaa miettivänsä aiempaa enemmän. Enää ei vaan tee päästäkseen eteenpäin seuraavaan asiaan...”

”Sain paljon konkreettisia pieniä juttuja, joita on helppo soveltaa päivittäisessä työssä/elämässä. Istunnot olivat todella positiivisia ja kannustavia tilaisuuksia. Sai pohtimaan asioita optimistisemmalta näkökannalta.”

”Sain työkaluja jaksamiseen.”

” Kiitos, Sini. Sinun kanssa on tosi kiva jutella… Tulee rauhallinen ja hyvä fiilis! Olen tykännyt tapaamisista kovasti!”

”Sun vahvuuksia on rauhallisuus ja lempeä läsnäolo, jotka luovat luottamuksellisen tunteen, että voi puhua mitä vaan. Erityisen taitava olet poimimaan olennaisen ja johdattamaan eteenpäin lempeydellä ja pakottamatta. Kanssasi on helppo saavuttaa vahva luottamuksen tunne.”

 

Takaisin Mukavasti muutokseen -pääsivulle »

 

 

Olemme myös Facebookissa!