Valmennuksellinen luento: Myönteinen vuorovaikutus

Sujuva vuorovaikutus helpottaa elämää niin töissä kuin kotonakin. Kerätkää porukkanne pariksi tunniksi yhteen saamaan avaimet myönteisen ilmapiirin rakentamiseksi.

  • Kesto: 2,5 tuntia
  • Tavoite: Vuorovaikutusvalmennus lisää itsetuntemusta ja antaa eväitä tehokkaaseen kommunikaatioon. Valmennuksen jälkeen tiedostat aiempaa paremmin, mistä avoin ja kannustava ilmapiiri muodostuu. Valmennuksessa opit mukavalla tavalla ja käytännönläheisesti, miten vuorovaikutusta voidaan kehittää, jotta sinun ja työyhteisösi hyvinvointi lisääntyy.
  • Hinta: Koko työyhteisölle yhteensä 455 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä, niin sovitaan teidän porukallenne sopiva valmennusajankohta! Yhteydenottolomakkeeseen pääset tästä »

Osallistujien kommentteja tästä valmennuksesta:

”Hyödyllisimpiä asioita valmennuksessa olivat konkreettiset ja toteutuskelpoiset (vain vähän vaivaa ja aikaa vaativat) toimintatapaehdotukset työpaikan viihtyvyyden ja ilmapiirin parantamiseksi. Lisäksi oli mukava saada hieman uutta näkökulmaa erilaisten ihmisten käyttäytymisestä vuorovaikutustilanteissa - auttaa ehkä tulkitsemaan heidän käytöstään vähemmän väärin.”

”Oli hyvä, kun ns. itsestäänselvyyksiä avattiin ja käytännön esimerkein tuotiin esiin ja tuli "ahaa"-elämyksiä. Hyviä vinkkejä mitä voi ottaa itse käyttöön esim. kuuntelemisessa.”

”Konkreettiset harjoitustilanteet olivat avartavia, mm. miten vaikuttaa, kun toinen katselee toisaalle. Tuttuja asioita uudella twistillä eli pisti taas miettimään miksi toimii itse näin ja miten voisi asioihin vaikuttaa.”

"Heräsin miettimään konkreettisia tilanteita, joissa voin jatkossa toimia toisella tavalla, myönteisemmin. Kaikkihan on kiinni siitä, miten asioihin suhtautuu."

"Hyvä muistutus hetkessä elämisestä, kannustuksesta sekä toisten kunnioittamisesta!"

”Harjoitukset olivat valaisevia ja hyvä kun joutuu osallistumaan eikä ole liian luentomaista.”

"Kiitos ajatuksia herättävästä valmennuksesta! Olit innostava ja positiivinen, ja se varmasti tarttui meihin muihinkin :)"

"Positiivinen ja todella mielenkiinotinen valmennus. Itse valmentaja oli todella mukava ja helposti lähestyttävä."

”Asiantuntijaorganisaation työilmapiirin hallinta on haasteellista ja sinun antamillasi eväillä siihen saa helpotusta. Pidän koulutusta hyvänä. Paketti oli tiivis, mutta toisaalta työpäivistä on aina vaikeaa irrottaa pitkiä rupeamia.”

"Kiitokset kivasta koulutuksesta! Aihe todella mielenkiintoinen ja kouluttajalla hyvä ja empaattinen esiintymistapa."

”Kiitos mukavasta valmennuksesta! Oli mielenkiintoista miettiä näitä asioita.”

"Valmentaja oli innostunut, sai meidät hyvin mukaan työskentelyyn - vuorovaikutus pelasi."

 

 

 

Olemme myös Facebookissa!

 

 

 

 


Tutustu myös kirjoituksiimme Kollega.fi -verkkolehdessä:

Myönteistä ilmapiiriä rakentamassa

Rakentavaa vuorovaikutusta