Mukavasti muutokseen

Onnistunut organisaatiomuutos

Kun työpaikan rakenteet muuttuvat ja ympärillä on uusia ihmisiä tai uudenlaisia tehtäviä, työyhteisön hyvinvointi rakentuu pitkälti onnistuneen vuorovaikutuksen varaan. Muutos voi tuntua haasteelliselta, mutta muutokseen suhtautumista helpottaa työyhteisön hyvä ilmapiiri. Lue lisää »

Tiimiytymis- ja pelisääntötyöpajat

Kauttamme saatte juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyt tilaisuudet työyhteisön yhteisen suunnan vahvistamiseen ja yhteisten pelisääntöjen luomiseen. Päivän tai puolen päivän mittaiset motivoivat työpajat aktivoivat kaikki osallistumaan, jolloin sitoutuminen yhdessä sovittuihin tavoitteisiin vahvistuu. Tilaisuuksissa tuodaan esiin myös myönteisen vuorovaikutuksen merkitys innostuksen pidempiaikaisessa ylläpitämisessä. Kysy lisää »

Kohti omia unelmia

Kaipaatko muutosta elämääsi? Coachingin avulla henkilökohtaisten muutosten suunnittelu muuttuu tekemiseksi. Valmennus auttaa löytämään motivaatiosi. Henkilökohtainen valmentajan tuki varmistaa itsellesi parhaimman toimintasuunnitelman tekemisen ja haluamasi tavoitteen saavuttamisen. Lue lisää »


 

 

Olemme myös Facebookissa!