Työyhteisövalmentaja Sini Rantama

Intohimonani on hyvän energiatason ylläpitäminen sekä kehossa että mielessä.

Haluan auttaa sinua löytämään oman polkusi ja itsellesi merkitykselliset ratkaisut siinä asiassa, mikä työssäsi tai muuten elämässäsi juuri tällä hetkellä on tärkeintä. Itsensä johtamisen taito on avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin niin kotona kuin työelämässäkin. Oikea suunta löytyy helpommin, kun pysähtyy kuuntelemaan omia toiveitaan ja antaa myös unelmien viitoittaa tietä.

Pohjakoulutukseltani olen oikeustieteen maisteri ja varatuomari. Ennen oman yritykseni perustamista toimin yli 15 vuotta finanssialalla esimiestehtävissä, yritysasiakasvastuullisena, lakimiehenä ja henkilöstön valmentajana. Kyseisistä tehtävistä kertyi paljon hyviä kokemuksia hyödynnettäväksi esimiesten ja työyhteisöjen valmentamisessa. Tavoitteenani on auttaa esimiehiä löytämään omat vahvuutensa ihmisten johtamisessa. Kun osataan johtaa ihmisiä arvostavasti yksilöinä, myös asioiden johtaminen ja tuloksen tekeminen helpottuvat.

Esimiesten ja työyhteisöjen valmennuksissa intressini kohdistuvat erityisesti työyhteisöjen myönteiseen vuorovaikutukseen ja valmentavaan johtamiseen. Parhaat oivallukset omassa työssäni olen tehnyt business coachingin ansiosta, ja olenkin iloinen saadessani nyt työskennellä kyseisen menetelmän parissa asiakkaitteni hyväksi. Koulutan myös uusia sertifioituvia business coacheja Business Coaching Institutessa.

Olen kiinnostunut kehon ja mielen välisestä yhteistyöstä. Uskon, että monilla kehoomme kohdistuvilla harjoituksilla luomme myös parempaa mielen hyvinvointia. Usein jo pelkkä ryhdin kohentaminen tuo lisää virtaa tekemiseen. Koska arkeni yrittäjänä ja lapsiperheen äitinä on ulkoisesti usein hektistä, olen tasapainottanut yhtälöä tutustumalla eri tekniikoihin perustuviin rentoutumiskeinoihin. Tämän lajin harjoittelu on palkitsevaa, koska myönteiset vaikutukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen.

Kaikkiin valmennuskokonaisuuksiin voidaan halutessasi yhdistää myös rentoutumisharjoituksia, jotta hyvinvointisi lisääntyy. Ota rohkeasti yhteyttä, niin luotsaan sinut kohti hyvää oloa! Etenemme aina sinun omassa tahdissasi ja omia toiveitasi kunnioittaen.

  • Tarkempi CV:ni löytyy täältä »

  • Hyvinvointiluotsin esittely Espoon Yrittäjien kampanjavideossa löytyy täältä »

  • Business Espoo 2015 -lehden haastattelu löytyy täältä »

  • Kollega.fi -verkkolehden julkaisema "Varatuomarista valmentajaksi" -henkilöhaastattelu löytyy täältä »