Toimiva työyhteisö

Avoin, arvostava ja kannustava ilmapiiri luo edellytykset tuloksekkaalle työlle

Jokainen haluaa tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi omana itsenään. Toimiva vuorovaikutus nostaa työyhteisön energiatasoa, mikä puolestaan lisää innostusta, motivaatiota ja työhön sitoutumista.

Työyhteisön Hyvinvointiväylä® on työhyvinvointia lisäävä valmennussarja, josta voitte muodostaa juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Lataa esite »

DiSC® -vuorovaikutusvalmennukset auttavat ymmärtämään erilaisuutta

Kommunikaation sujuvoittamiseen tähtäävissä valmennuksissa käytämme maailman johtavinta vuorovaikutustyökalua DiSC® -analyysia. Se lisää itsetuntemusta ja auttaa ymmärtämään muita paremmin. Ristiriidat ja turhautuneisuus vähenevät, ja työtyytyväisyys kasvaa. Lue lisää »

Pitkäkestoisesti vaikuttavat hyvinvointiluennot

Kuinka lisätä myönteistä vuorovaikutusta, kasvattaa läsnäolotaitoja, saada enemmän aikaa itselle tai kuinka selättää stressi? Kaikkiin näihin ja moniin muihin hyvinvointiin vaikuttaviin aiheisiin voidaan pureutua ja saada vastauksia esimerkiksi tyhy-/tyky -päivän yhteydessä. Lue lisää »

Työyhteisösovittelu

Jos työyhteisössä on jo syntyneitä konfliktitilanteita, niitä voidaan purkaa ratkaisukeskeisen työyhteisösovittelun avulla. Ulkopuolinen sovittelija auttaa osapuolia saavuttamaan tilanteessa sovinnon, mikä lisää työyhteisön hyvinvointia merkittävällä tavalla. Menettely on kaikkia osapuolia kunnioittava. Tulemme mielellämme kertomaan tästä mahdollisuudesta tarkemmin. Lue lisää »

Ilmapiiri- ja työhyvinvointimittaukset

Työhyvinvoinnin tukemiseksi tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuutta kannattaa mitata. Kauttamme saatte luotettavat ja kustannustehokkaat mittaukset eri tarpeisiin. Lue lisää » 

 

 

Olemme myös Facebookissa!

 

 

Tutustu myös kirjoituksiimme Kollega.fi -verkkolehdessä:

Myönteistä ilmapiiriä rakentamassa

Vapauta potentiaalisi

Rakentavaa vuorovaikutusta

Ole oman elämäsi johtaja

Työyhteisökonfliktit kuriin

Suorittamisesta kohti iloa

Konkretiaa työhyvinvointiin

Palaverikäytäntöjen inventaario

Draivia työpäivään