Ilmapiiri- ja hyvinvointimittaukset

Työhyvinvoinnin tukemiseksi tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuutta kannattaa mitata. Kauttamme saatte luotettavat ja kustannustehokkaat mittaukset eri tarpeisiin: vaivattomat standardikyselyt tai yrityksellenne räätälöidyt ratkaisut

Miten yrityksessänne tällä hetkellä mitataan työntekijöidenne hyvinvointia tai sitoutuneisuutta? Hyvinvointiluotsin kautta saatavat mittaukset voidaan räätälöidä selvittämään juuri teidän yrityksenne toiminnan kannalta tärkeimpiä asioita. Tämänhetkisen tilanteen kartoitus ja seuranta jatkossa on helppo järjestää nappia painamalla. Mittauksesta saadun tiedon perusteella voidaan tarvittaessa muuttaa juuri niitä asioita, jotka ovat yrityksenne tuloksentekokyvyn kannalta kaikista olennaisimpia.

Kauttamme saatte myös Toimiva työyhteisö -raportin ja esimiestoimintaa arvioivan Joustavuus ja luottamus -raportin (360°), jotka perustuvat maailmanlaajuisesti käytössä oleviin laadukkaisiin standardeihin.

Lisätietoa Toimiva työyhteisö -raportista ja hinnaston löydät täältä.
Lisätietoa Joustavuus ja luottamus -raportista ja hinnaston löydät täältä.

Tulosten purkutilaisuudet ja tavoitteiden toteutumisen seuranta

Mittausten tulokset puretaan ammattitaitoisen fasilitaattorin kanssa, ja tulosten pohjalta laaditaan konkreettinen toimintasuunnitelma. Tavoitteiden toteutuminen varmistetaan henkilökohtaisilla Business Coaching -tapaamisilla.

Suunnitellaan yhdessä, miten juuri teidän yrityksenne henkilöstön hyvinvointia ja sen kehitystä saadaan mitattua parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteydenottolomakkeeseen »

Takaisin Toimiva työyhteisö -pääsivulle »

 

Olemme myös Facebookissa!