Business Coaching

Business Coaching tuo hallinnantunnetta työhön esimiehille, asiantuntijoille ja johtoryhmän jäsenille – yksin tai ryhmässä.

Business Coaching auttaa monien tavoitteiden saavuttamisessa:

  • työkykyjohtaminen lisääntyy
  • ajankäytön hallinta paranee ja työn organisointi helpottuu
  • työn ja yksityiselämän keskinäinen suhde tasapainottuu
  • valmentava esimiestyö vahvistuu ja johtamistaidot kasvavat
  • vuorovaikutustaidot paranevat
  • palaverikäytännöt tehostuvat
  • jne.

Coaching on mahdollista toteuttaa kasvokkain, puhelimitse tai Skype-yhteyden välityksellä.

Lähiesimiesten Business Coachingilla saama hyöty moninkertaistuu vaikuttaessaan koko tiimin hyvinvointiin.

Business Coaching auttaa selkiyttämään tilannetta ja pitämään organisaation tuottavampana myös organisaatiomuutosten ja mahdollisten yt-neuvottelujen aikana. Työilmapiirin parantaminen ja työmotivaation säilyttäminen näissä tilanteissa on muutosten jälkeisen tuloksentekokyvyn kannalta ensiarvoisen tärkeää.

Asiakkaan kertomaa business coachingista:

"Minulla on pitkä työura pankissa, mutta vain muutaman vuoden mittainen kokemus esimiehenä. Halusin itselleni vahvistusta ja varmistusta menestyäkseni tehtävässäni. Olen kiitollinen työnantajalleni, että olen saanut järjestää itselleni henkilökohtaista tukea Hyvinvointiluotsi Oy:ltä. Yhteistyöni Sinin kanssa alkoi keväällä 2014 ja jatkui aina Marraskuulle 2015 asti. Tapasimme säännöllisesti kerran kuussa. Vuonna 2014 IT-osastollani oli 22 työntekijää ja sen lisäksi 8 päätoimista konsulttia sekä 22 intialaista kehittäjää.

Sinin kautta, lukuisten, vaativien coaching keskustelujen avulla olen löytänyt omat vahvuuteni sekä kykyni kasvattaa voimavarojani tarpeen mukaan. Olen huomannut, että minusta on moneksi ja keksin kyllä keinot tavoitteiden saavuttamiseksi ja vielä niin, että ilmapiiri pysyy hyvänä. Tänä vuonna osastoni on saavuttanut kaikki sille asetetut tavoitteet erinomaisesti ja työntekijöiden antama esimiesarvio oli erinomainen. Olemmekin juhlistaneet monia onnistumisia pitkin vuotta.

Olen DiSC analyysissa vahva D-tyyppi, joten oma armoton tavoitteellisuus vei minua vauhdilla eteenpäin, mutta Sinin ohjauksella havahduin myös miettimään tarkemmin mitä ympärilläni tapahtuu. Löysin keinot johtaa itseäni ja kehittää johdettavieni ratkaisukykyä sekä oma-aloitteisuutta. Sinin avulla olen oivaltanut miten paljon voidaan saavuttaa vahvuuksia tiedostamalla ja miten vapauttavaa ja hauskaa voi olla kun asiat tehdään yhdessä läpinäkyväksi. Pysähtyminen ja pohdiskelu oikealla hetkellä kyllä kannattaa, vaikka joskus tuntuisi, että ei ehtisi puida tätä juuri nyt. Puhuttu sana on vahva – oikeat sanat oikeassa paikassa merkitsevät paljon. Sini osaa asettaa sanansa oikein."
-
IT-osaston esimies Ulla N., Nordea

Lisää tietoa Coachingista »

Kartoitetaan yhdessä, miten juuri teidän yrityksenne henkilöstön hyvinvointia saadaan lisättyä Business Coachingin avulla. Yhteydenottolomakkeeseen pääset tästä »


Takaisin Käytännön tuki esimiehille -pääsivulle »

 

Olemme myös Facebookissa!